Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"АЙ КАНАРИ": Ботев Пловдив се мотивира с бижу на Неделев за Битката за Тракия (ВИДЕО)

Безспорно един от най-интригуващите двубои на 21-вия кръг в българската Първа лига противопоставя Ботев Пловдив срещу големия му съперник в Битката за Тракия – Берое. Зарядът е още по-голям предвид факта, че двата тима са един след друг в класирането с равен брой точки.
„Канарчетата“ са 10-и с -1 голова разлика, докато „заралии“ са с -17 голова разлика. В този случай именно тя е решаваща, тъй като в преките дуели има паритет – първият двубой завърши при равенство 1:1.

Часове преди двубоя от Ботев се надъхаха за предстоящия двубой чрез видео в личния профил на клуба в социалната мрежа Twitter. В него има кадри от ключови попадение на „канарчетата“ срещу този опонент, както и на мощната подкрепа от трибуните.
„Когато сме единни – няма кой да ни спре! АЙ КАНАРИ“ – е текстът, който е прикрепен към въпросното видео. Можете да го видите по-долу в материала. Двата тима се изправят един срещу друг в 14:45 часа в Пловдив. Наскоро пък се появи информация, че Тодор Неделев се завръща и в националния на България съвсем скоро.

Когато сме единни – няма кой да ни спре!АЙ КАНАРИ! 🟡⚫️ pic.twitter.com/hr2eEyuKBS
— Botev Plovdiv (@botev_plovdiv) February 26, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg