Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Азис сподели дълго пазена тайна

За първи път в телевизионен ефир Васил Троянов Боянов – Азис ще разкрие голяма част от най-личния си свят. Единствено в предаването “Търси се” тази неделя той ще признае и тайна, която ревностно е крил през всички тези години: “Никога не съм го казвал и това е мястото, на което за първи път го признавам. Но на мен това ми помага да съм толкова успешен в това, което правя”.
Водещите Нели и Меги ще срещнат своя специален гост с Ивайла Бакалова и нейния любим мъж Веселин Денков, които са сред най-близкото приятелско обкръжение на музиканта.
“Азис за мен е дом, уют, разбиране”, ще признае носителката на “Мис България” за 2001 г. Тя ще разкрие за една невероятна способност на Азис – да вижда бъдещото и да предсказва какво ще се случи. В отговор Азис ще разкрие дори, че прави диагностики за болести на напълно непознати хора, а също така е предрекъл и точната възраст на собствената си смърт. С голяма обич той ще пророкува на водещите Нели и Меги за предстояща голяма професионална награда.
От музикалната сцена с много откровено интервю ще го развълнува скъпата му приятелка Галена. Тя ще признае, че: “Азис понякога изглежда надут, но Васко е истински добър човек”. Често я критикува, но и тя не му спестява истината. Дори наскоро са имали каране, но Галена споделя, че той винаги умее да казва “Прости!” и “Извинявай!”.
Най-емоционалната среща ще бъде с майката на Азис – Гергина. През сълзи тя ще разкаже за тежкия избор дали да роди Васко, тъй като когато е разбрала, че е бременна с него, е била в затвора. Много емоционално Малина ще сподели за годините на раздяла между тях, когато тя е работила в чужбина, а той е бил тук сам. За трудния живот в бедност ще си спомни и музикантът с думите: “Когато я видя, си спомням колко бедни бяхме ние. Умът, който е наследство от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът!”.
За първи път в ефир изпълнителят ще разкрие и как е загубил баща си вследствие на COVID-19 и какво най-много му липсва от него.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg