Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Адвокатът на ЦСКА за строежа на „Армията“: Дано да няма уловки за ситуацията около стадиона

Адвокатът на ЦСКА – Станислав Трендафилов, говори за ситуацията около строежа на стадион “Българска армия”. Той изрази надеждите, че нещата ще се наредят и няма да възникнат проблеми. Юристът коментира и казуса, свързан с Георги Йомов.
„Действаме по план за стадиона. Имаме поет ангажимент и се надяваме до края на месеца да можем да входираме документите. Не ми се иска да се обвързвам с някакви срокове за началото на строеж на стадиона, защото си има фази по закон, които трябва да минем и те не зависят нито само от държавата, нито само от нас. Тоест, комплексни неща, които изискват одобрение на главен архитект и там тези срокове няма как да ги предвидим“, заяви Трендафилов пред „Мач Телеграф“.

„От наша страна, каквото сме поели като ангажимент, ще го изпълним. Честно казано се надявам да няма уловки. Проектът, който изготвяме, отговаря на абсолютно всички изисквания. Да се надяваме, че някакви уловки няма да се появяват в този процес“, каза още той.
„Около ситуацията с Георги Йомов няма нищо официално. Няма резултати. Наказание на Йомов не е наложено. Докато в официалния сайт на ЦСКА не се появи информация, всичко е само спекулации. Това, което се пише за четири години или за две са просто максималните срокове по регламентите на УЕФА. Наели сме професионалисти, които само с това се занимават. Абсолютно доверие имам на швейцарската кантора. Аз вярвам, както всички останали, че той е невинен и това е просто някаква грешка. Дай боже да се докаже и да излезе точно това със съдебно решение“, коментира Трендафилов казуса с чаканото наказание за Георги Йомов заради употреба на допинг.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Пореден голям проблем за Йомов, засягащ и ЦСКА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg